Welkom bij Jasmin Garden in Borne!

U kunt telefonisch (074-2669955 of 074-2669009) of online reserveren.


 

Jasmin Garden heeft twee eetzalen. U kunt aanschuiven aan een tafel met een Teppanyaki bakplaat waarop onze koks letterlijk voor uw neus uw diner bereiden. We hebben ook een sfeervol, intiem en modern a la carte restaurant en hier kunt u o.a. genieten van de veelzijdige Chinese en Japanse keukens.

 

Japans Teppanyaki eten


Laat u door onze Teppanyaki koks verwennen met hun authentieke Japanse gerechten, gezellig en live bereid bij u aan tafel op een gloeiend-hete ijzeren bakplaat (de Teppan) en dat met gevoel voor show en humor. Dat is pas live-cooking! Daarnaast serveren we verschillende soorten sushi en sashimi, vers bereid in onze sushibar. Een ware culinaire belevenis!
Om u optimaal van dienst te zijn, zetten onze gespecialiseerde chefs zich volledig in met al hun kennis en creativiteit. Neem een kijkje in onze menukaart. Onze gasten komen uit de directe omgeving in Twente (Hengelo, Enschede, Delden, Almelo, Oldenzaal, etc) om kennis te maken met ons Teppanyaki restaurant, maar ook uit de rest van het land en vanuit Duitsland (o.a. Nordhorn). We waren het eerste Teppanyaki live-cooking restaurant in Overijssel en we bestaan al meer dan 25 jaar! Het Japans restaurant heeft 80 zitplaatsen met 8 bakplaten.
Het is mogelijk om Sushi & Sashimi bij ons af te halen. U kunt ook bij ons een sushi workshop doen! Wat ook uw keuze zal zijn, wij garanderen u een veelvoud van de fijnste smaken en geuren in een geraffineerde presentatie.

A la carte Chinees eten


In ons sfeervolle eigentijdse a la carte restaurant kunt u naast de traditionele Chinese gerechten kennis maken met de moderne Chinese keuken, zie ook onze menukaart. Mooie en smaakvolle gerechten, van Pekingeend, ossenhaas in Sichuansaus, tot kreeft bereid op traditionele Kantonese wijze, worden gemaakt uit de beste ingredienten en met moderne kooktechnieken. Uiteraard kunt u ook gerechten uit de Japanse kaart hier bestellen, zoals sushi's of gerechten bereid op de Japanse bakplaat. Een sensatie voor de smaakpapillen en een lust voor het oog. Kortom, lekker en gezelig uit eten met familie, vrienden of collega's! Laat u bij de keuze hiervan adviseren door onze vakkundige medewerkers. Het a la carte restaurant biedt 100 zitplaatsen.


Openingstijden en contact:
Ma t/m Do: 16:00 - 22:00
Vr t/m Zo (en feestdagen): 12:00 - 22:00
Japans (Teppanyaki): dagelijks 16:00 - 22:00

Grotestraat 6, 7622 GL in Borne
Telefoon: 074-2669955 of 074-2669009
Routebeschrijving (vanuit Oldenzaal/Enschede, Hengelo of Almelo)

Online reserveren voor restaurant
Free WiFi beschikbaar
Airconditioning aanwezigZie ook: Borne Restaurant Chinees Afhaalservice Maandmenu Japans Teppanyaki Sushi Wijnen Workshops Catering Reserveren Route Contact