Naast eten in ons Chinese restaurant bestaat de mogelijkheid om gerechten bij ons gerechten telefonisch te bestellen en af te halen in Borne. Speciaal hiervoor is een zeer uitgebalanceerde afhaalmenukaart samengesteld. Wij hebben elke maand ook een maandmenu bij onze afhaalservice. Op onze kaart vindt u naast de klassieke Chinese gerechten ook een aantal lekkere specialiteiten uit de Kantonese- en de Sichuan streek. Stuk voor stuk gerechten die met veel liefde voor 't vak door onze koks worden bereid uit de beste ingredienten. Telefonisch bestellen: 074-2669009 of 074-2669955. Ons adres is Grotestraat 6 in Borne.
 
Klik hier voor de afhaalmenukaart!
 
Klik hier voor ons maandmenu!
 
 
Naast de Chinese afhaalgerechten is het ook mogelijk om super-verse Sushi & Sashimi bij ons te bestellen en af te halen. Deze worden op bestelling vers voor u bereid in onze sushibar door onze creatieve sushi-chefs! Telefonisch bestellen: 074-2669009 of 074-2669955.
 
Klik hier voor de sushi kaart!
 
 
Voor grotere groepen kunnen wij voor u aan huis, bedrijf of vereniging een passende catering verzorgen. Ideaal voor buurtfeesten, verjaardagen of andere feestelijke of zakelijke gelegenheden! Wij verzorgen vanuit Borne catering in heel Twente!
 
Klik hier voor de catering mogelijkheden!


Zie ook: Borne Restaurant Chinees Afhaalservice Maandmenu Japans Teppanyaki Sushi Wijnen Workshops Catering Reserveren Route Contact